Team building

Kan inneholde alt fra:
Team-øvelser, klatring, rappellering, pil og bueskyting, slakk line, paintball, MTB-sykling, grilling/bål, lunsj, sosialt etc. (Eventuellt pakkepris/spesialpris med Paintball, Human Bowling og/eller Gladiator.)

Pris:
Fra Kr 150,- pr. pers. (min kr 2000,-)
Lunsj m/drikke kr 150,-

Vi har stor plass på vår gård på Lefstad i Melhus der det meste kan arrangeres. Der har vi en stor Gapahuk som kan benyttes i forkant, underveis eller etter endt opplegg.
Eller vi kan arrangere der dere måtte ønske å ha det!

Team- bygging (teambuilding) er både morsomt og kan være meget givende for et firma eller en skoleklasse. Man syr sammen gruppen og en lærer å samarbeide. Dette skjer på en arena der man vanligvis ikke jobber i lag, og oppgavene må løses ved team- arbeidet. Vi skreddersyr gjerne for deg. Vi kan tilby små lagkonkurranser som bare tar en time og vi kan lage et opplegg som varer en hel dag med innlagt servering.

Når ordet team-building blir sagt, tenker mange på å henge i tau 20 meter over marka. Vi kan også tilby dette, men det har ikke noe med team- bygging å gjøre.

Hvis du etter en seanse kan si at vi løste oppgaven sammen har det vært team- bygging. Oppgavene kan være alt fra å komme seg over en vegg ved å samarbeide eller finne ut hvordan passere et hinder med færrest skritt.
Vi velger adrenalinnivå etter dine ønsker.

Samarbeid i en ny setting og i nye rammer.